Image
Site Loading
Pratite nas na društvenim mrežama
ONLINE SHOP +
ORGANSKI

BENEFITI NAŠIH
ORGANSKIH PROIZVODA

Hranljivost: Sastojci koji se koriste u granolama pružaju psima esencijalne hranljive sastojke poput proteina, zdravih masti, vitamina i minerala - što pomože u jačanju imunog sistema, jakim kostima i opštoj dobrobiti.

Bolje varenja hrane: Ishrana koja uključuje visokokvalitetne proteine i vlakna može pomoći u promovisanju zdravog varenja, smanjenju zatvora i proliva, i sprečavanju problema sa želucem. Ishrana koja uključuje visokokvalitetne proteine i vlakna može pomoći zdravom varenju.

Prirodni sastojci: Granole su napravljene sa potpuno prirodnim, bez veštačkih konzervansa i dodataka, što ih čini zdravijom opcijom za pse.

Antioksidansi: Granole su bogati izvor antioksidansa, koji mogu smanjiti rizik od mnogih bolesti (uključujući bolesti srca i određene vrste raka).

Upravljanje težinom: Pomaže psima pri održavanju zdrave težine, što može smanjiti rizik od zdravstvenih problema povezanih sa gojaznošću kao što su dijabetes i problemi sa zglobovima.

Unapređena kože i dlake: Ishrana bogata esencijalnim masnim kiselinama može poboljšati stanje kože i dlake kod pasa, čineći ih sjajnijim i zdravijim.

Bolje zdravlje zuba: Ishrana koja uključuje hrskavi granole može pomoći u održavanju čistoće zuba i smanjenju rizika od zubnih problema kod pasa.

Jači imunitet: Ishrana koja uključuje raznolikost vitamina i minerala jača imuni sistem, što može pomoći u zaštiti pasa od bolesti i infekcija.

Povećana energija: Hranljiva ishrana može pružiti psima energiju koja im je potrebna da ostanu aktivni i zdravi.

Mentalno blagostanje: Uravnotežena ishrana može poboljšati raspoloženje i učiniti pse srećnijim i zadovoljnijim.